1 מחממים את החמאה במחבת רחבה וכשהיא חמה מטגנים בה את פירורי הלחם תוך ערבוב עד שהם משחימים מעט. מכבים את האש, מוסיפים סוכר וקינמון ומערבבים. מניחים בצד. 2. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים דיים. מסננים היטב, מחזירים את תפוחי האדמה לסיר ומנערים מעל להבת הכיריים כדי לייבש היטב את תפוחי האדמה המבושלים. 3. מועכים את תפוחי האדמה לפירה ומעבירים דרך מסננת. 4. מערבבים את הפירה עם הקמח והביצה לתערובת אחידה. 5. מחלקים את הבצק לכדורים בגדול של כדור פינג-פונג. 6. עושים בכל כדור גומה גדולה וממלאים בכף ריבה, סוגרים את גומה ומחליקים את הכדור הממולא. 7. בסיר גדול עם מים רותחים, מכניסים כ-7-8 כדורים בכל פעם. מחכים כד שהם יצופו, מבשלים דקה נוספת, מוציאים בעדינות ומסננים. 8. מניחים את הכדור החם במחבת ובה תערובות פרורי הלחם, מגלגלים את הכדור כך שיתכסה היטב בתערובת פרורי הלחם. חוזרים על הפעולה עם כל הכדורים. 9. מגישים חם.