1. להכנת הבסיס: מרפדים תבנית בנייר אפייה. 2. מערבבים את פירורי הביסקוויטים יחד עם החמאה המומסת. משטחים בתבנית בשכבה דקה ואחידה ומעבירים למקפיא. בינתיים מחממים תנור ל – 160 מעלות, ומכינים את המלית. 3. להכנת המלית: בקערת המיקסר, יחד עם וו גיטרה מערבלים את 2 סוגי הגבינה יחד עם שני סוגי הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. 4. מוסיפים את הנוטלה ומערבלים עד להטמעה. 5. מוסיפים את אבקת הקקאו, תמצית הוניל והביצה ומערבלים שוב עד לקבלת תערובת אחידה. 6. מוסיפים את הקורנפלור ומערבלים היטב. לבסוף מוסיפים את הליקר ומערבלים עד להטמעה. 7. בעזרת מרית מעבירים את הבלילה מעל בסיס הביסקוויטים ומעבירים מיד לתנור (שכבת המלית תראה נמוכה וזה בסדר) 8. אופים כ – 35 דקות. מוציאים מהתנור, המלית צריכה להיות רוטטת במקצת. 9. מצננים לטמפרטורת החדר (המלית צונחת מעט), ומעבירים ללילה במקרר. 10. בעזרת סכין חדה פורסים לריבועים קטנים ומגישים (אפשר לעטר באבקת סוכר רגע לפניי ההגשה). הריבועים נשמרים 4 ימים בקירור.