המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק פירורי (אפשר בידיים, או בפולסים במעבד המזון). 2 מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-150 מעלות חצי שעה. 3 להכנת הרוטב: משאירים 4-5 תותים בצד, ואת היתר מכניסים לקערה עם הסוכר. מכסים בנייר כסף ומבשלים מעל בן מארי 25 דקות. 4 פורסים את התותים שהשארנו בצד, מסדרים אותם בכוסות, מעליהם מניחים את בצק הפירורים ומעליו שופכים את רוטב התותים. מוסיפים קצפת, אם רוצים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|