1 מערבבים בקערה את הקמח התופח, הסולת, החמאה המומסת, הסוכר וסוכר הווניל. מוסיפים מים, קמח, שמן וממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק אחיד ונוח לעבודה.
2 מערבבים בקערה נפרדת את ממרח התמרים עם מי הוורדים.
3 יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדור פינג פונג ופורסים כל עיגול על כף היד (כמו קובה). מניחים במרכז כל עיגול כפית ממרח תמרים, ומעל אגוז מלך. סוגרים כל עיגול לכדור חלק.
4 בעזרת צובט מיוחד למעמול צובטים כל כדור פעמיים-שלוש בחלק העליון (לא חובה). למי שאין, אפשר להשתמש בשני סכינים לקבלת כמעט אותו אפקט.
5 אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות. העוגיות צריכות להיות בהירות. לפני ההגשה זורים אבקת סוכר.
* אפשר להחליף את המילוי בשוקולד חרובים או תערובת של אגוזים טחונים, עם סוכר וקינמון
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני התכנית