1 מחממים תנור לחום של 250 מעלות, במצב גריל.
2 מפרידים 4 ביצים, ומקציפים את ארבעת החלבונים יחד עם המלח. מניחים בצד את קצף החלבונים שהתקבל.
3 בקערה נפרדת מקציפים את החמאה יחד עם הסוכר וסוכר הווניל, עד לקבלת קצף תפוח. מוסיפים בהדרגה את ארבעת החלמונים שלא השתמשנו בהם ובנוסף מוסיפים 2 ביצים שלמות.
4 מסננים מעל את הקמח, אבקת האפייה והקורנפלור, ומקפלים לתוך תערובת החמאה. לבסוף מקפלים פנימה בעזרת מרית את קצף החלבונים, עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מרפדים תבנית קפיץ בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה. לוקחים 2 כפות (בלבד) מתערובת העוגה ומורחים באופן אחיד בתבנית. אופים דקה וחצי קרוב לחלק העליון של התנור (בשלב השני מלמעלה) עד להשחמה קלה. 6. מוציאים מהתנור, מוסיפים עוד 2 כפות מהתערובת, מורחים שוב באופן אחיד, ואופים עוד דקה וחצי. כך עושים עד שכל הבלילה נגמרת (בסופו של דבר יש לנו 11-12 שכבות). מצננים את העוגה.7. בסיר כפול (בן מארי) ממיסים את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה. הופכים את העוגה, ומצפים בשוקולד המומס.
* רצוי להכין את העוגה יום יומיים לפני ההגשה, כי כך היא יותר טעימה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!