1 מערבבים יחד סולת, מים ומלח.
2 מקרמלים אגוזי מלך בסוכר, הל וחמאה.
3 חותכים סלק לקוביות קטנות ואופים עם חמאה בתנור.
4 סוחטים מיץ סלק טרי וגזר ומצמצמים על האש.
5 מבשלים סירופ סוכר וורדים יבשים, ממלאים את הקובה באגוזים ומבשלים בחלב עם קינמון סוכר ווניל.
6 מכינים את הרוטב: מערבבים את מיץ הסלק עם סירופ הסוכר.
7 מקפיצים את הקובה אחרי הבישול בחמאה וסולת, מניחים את קוביות הסלק האפויות בתוך הרוטב ועליהן את הקובה ומקשטים בוורדים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.