עוגת נקטרינות בריאהעוגת פירות טעימה, בריאה ומזינה, שקל להכין במהירות הבזק
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :לבלילה:
מלמעלה:
אופן ההכנה:1 טורפים את הביצים, מוסיפים את השמן והסילאן ומערבבים. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב עד שאין יותר גושים. 2 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים תבנית עגולה קטנה (מספר 24). מוזגים את הבלילה ומשטחים. מסדרים את פרוסות הנקטרינות, זורים את הסוכר והקינמון ואופים 25-30 דקות, עד שהחלק העליון משחים. * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |