1 מתחילים עם הגלידה: מקציפים את כל המרכיבים מלבד ריבת החלב לקבלת קצפת רכה. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים ריבת חלב ומקציפים ממש רק לאיחוד.
2 מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב (לא חובה).
3 מזלפים את הקרם על מחצית מהביסקוויטים וסוגרים בשאר הביסקוויטים. לוחצים מעט, כדי שהקרם יזלוג מעט מהשוליים (כמו בעוגיות אלפחורס).
4 טובלים את הדפנות בקוקוס ומעבירים למקפיא לשעתיים-שלוש, עד שהקסטה קופאת.
5 ממיסים את השוקולד הלבן בזהירות וטובלים את הקסטות הקפואות עד אמצען.
קסטה אלפחורס של חנושה | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
6 מסדרים את הקסטות על רשת, מפזרים על השוקולד הלבן עוד מעט קוקוס ומחזירים למקפיא להקפאה שלמה.
7 כשהקסטות קפואות לגמרי אפשר להעביר אותן מהרשת לקופסה אטומה, ולשמור במקפיא לעת הצורך.
קסטה אלפחורס. איזה מותק! | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
ועוד תקריב אחד | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
בתיאבון!