המצרכים (40 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מרפדים תבנית או מגש בנייר אפייה. 2 ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים את ממרח הלוטוס והשמן ומערבבים עד שמתקבל גנאש אחיד וחלק. מעבירים אותו לכלי גבוה וצר. 3 מכינים צלחת שטוחה עם קישוט על פי בחירתכם. 4 טובלים כל מקל בייגלה בגנאש שוקולד לבן-לוטוס בערך עד 3/4 אורך, מקשטים ומניחים על התבנית. 5 מעבירים למקרר לשעה לפחות, עד שהציפוי מתקשה, ומגישים. 6 שומרים במקרר בכלי אטום. הערות:• אפשר להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד חלב או שוקולד מריר. השימוש בשוקולד מריר יהפוך את המתכון לטבעוני ופרווה. לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי >> בפעם השעברה הכנו פיצה לוטוס ואנחנו עדיין מדברים עליה |