תבנית: תבנית התנור משומנת מעט, מרופדת בריבוע של נייר אפייה משומן גם הוא.
1 מחממים את תנור האפייה ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הקמח והקקאו בעזרת מטרפה, ומניחים בצד.
3 בקערת המיקסר מערבבים היטב את החמאה והסוכר, במהירות בינונית. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה.
4 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלב והשמן.
5 עדיין במהירות נמוכה מוסיפים את הקמח והקקאו, ומערבלים רק עד אחידות ולא יותר. הבלילה יוצאת די דלילה, וזה בסדר.
6 יוצקים לתבנית המשומנת ואופים 40-50 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים.
7 מכינים את הגאנאש: ממיסים במיקרו את השוקולד עם השמנת (בפולסים של 30, ואחר כך 10 שניות) ומערבבים. מוסיפים ליקר, אם רוצים.
8 ההגשה: הופכים את תבנית התנור כדי לחלץ את העוגה. חותכים אותה בסכין חדה לקוביות העוגה לפי מספר האנשים (4-6 קוביות לאדם). מגישים עם קערית רוטב שוקולד קטנה (חשוב שהרוטב יהיה עדיין חמים).