1 במיקסר מקציפים ביצים, אבקת סוכרלוז ותחליף דבש במהירות גבוהה 10 דקות, לתערובת בהירה ותפוחה מאוד במרקם של מוס. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קקאו ומקציפים לאט לאיחוד.
2 מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפייה, משמנים ומפזרים עליו קקאו. משטחים את התערובת בתבנית ואופים ב-170 מעלות כ-15 דקות, עד שהעוגה ספוגית למגע.
3 מפרידים בסכין את העוגה מדפנות התבנית. מכינים נייר אפייה חדש עם מעט קקאו והופכים את העוגה עליו. מפרידים את נייר האפייה המקורי ומניחים בצד לצינון.
4 בינתיים טורפים גבינה עם מעדן ואבקת סוכרלוז לקרם אחיד ללא גושים. מורחים על העוגה ומגלגלים לרולדה. שומרים במקרר עד ההגשה.
* אם רוצים לגוון במלית, אפשר להחליף את מעדן הווניל במעדן בכל בטעם אחר, ובלבד שהוא יהיה ללא תוספת סוכר.
המתכון באדיבות קרין גורן ל"סוגת", המשיקה את סדרת הסוכרלוז
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!