1 הכנת הסירופ: בסיר קטן מבשלים על להבה נמוכה את כל חומרי הסירופ עד לקבלת סירופ סמיך (כ-20 דקות). מוציאים את תרמילי ההל ומצננים. 2. מערבבים את כל חומרי המלית. 3. מרדדים את הבצק וחותכים לכ- 20 מלבנים דקיקים. מניחים כף מלאה מן המלית על כל עלה, מגלגלים לצורת סיגר ארוך ודק ככל האפשר, ומהדקים. 4. מסדרים את הגלילים על נייר אפייה ואופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום של כ-170 מעלות. 5. מוזגים מהסירופ הקר על המלפוף בעודו חם. ניתן להחליף את הסירופ באבקת סוכר.