1 מכינים את העוגה: מפרידים את הביצים. מקציפים את החלמונים והחמאה עם חצי מכמות הסוכר (100 גרם)
2 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה וכפות החלב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מרפדים שתי תבניות עגולות בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה ומשמנים מעט.
4 מעבירים לכל תבנית חצי מכמות הבלילה.
5 בעזרת מיקסר מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
6 בעזרת מרית מחלקים את קצף החלבונים בין שתי התבניות עם תערובת העוגה שהכנו.
7 מפזרים על כל אחד מהעוגות חצי מהשקדים הפרוסים, ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 25 דקות (בתנור טורבו מחממים 5 דקות פחות). מצננים.
8 מכינים את המילוי: בסיר מרתיחים את המים, הסוכר ומיץ הלימון.
9 מוציאים 6 כפות מהסירופ לקערית עם הקורנפלור, מערבבים כך שלא יהיו גושים ומחזירים לסירופ החם. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עם מטרפה עד להסמכה.
10 מצננים.
11 מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה, ובעזרת מרית מקפלים את פודינג הלימון לתוך הקצפת.
12 לוקחים עוגה אחת, מורחים עליה את הקרם, מכסים בעוגה השנייה ושומרים במקרר עד להגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!