1 משרים את הדובדבנים בקירש שעה לפחות. מסננים ומחלקים את חצאי הדובדבנים בין כלי האפייה. 2. מחממים את התנור ל-160 מעלות. 3. בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה. מוסיפים את התיונים ואת הווניל ומסירים מהלהבה. מניחים ל-20–30 דקות, לספיגת הטעמים. 4. בקערה חסינת חום המונחת על גבי סיר עם מים רותחים (סיר כפול) טורפים את החלמונים עם ½ כוס הסוכר עד לקבלת תערובת סמיכה ובהירה – כ-3 דקות, ומסירים מהאש. 5. מוציאים את התיונים מסיר השמנת ומביאים אותה שוב לרתיחה. מסירים מהאש וטורפים פנימה את השוקולד הלבן. בזרם דק ותוך בחישה מתמדת עם המטרפה, מוזגים את קרם השוקולד אל תוך תערובת החלמונים- מקפידים שהתהליך יהיה איטי כדי שהביצים לא יתבשלו. מחלקים את הקרם שהתקבל באופן שווה בין כלי האפייה. 6. את המים הרותחים מהסיר הכפול מוזגים לתוך תבנית האפייה שבה מונחים כלי האפייה, וממלאים אותה עד חצי מגובה הכלים. מכניסים לתנור ואופים עד לקבלת קרם יציב וזהוב – כ-30 דקות. מניחים לקרם להגיע לטמפרטורת החדר ואז מכניסים אותו למקרר ללילה שלם. 7. לפני ההגשה מדליקים את התנור על גריל, מפזרים שכבה דקה של סוכר מעל כל מנה ומכניסים את כלי האפייה לתנור מתחת לגריל. צולים עד שהסוכר מקבל צבע שחום-זהוב ומתחיל לבעבע ומגישים מייד.