המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 שמים בתבנית אפיה את האפרסקים ומעליהם מפזרים כף סוכר. מכניסים לתנור ל-15 דקות. 3 לאחר האפייה פורסים את האפרסקים לחתיכות גדולות. 4 מקציפים בקערה ביצה ו-50 גרם סוכר. 5 מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים ידנית. 6 בקערה נוספת מקציפים 150 גרם שמנת מתוקה, 50 גרם סוכר, ½ כפית תמצית וניל עד להקצפה קשיחה. 7 מערבבים בקיפולים עדינים את הקצפת עם תערובת הגבינה. 8 מעבירים את התערובת לשקית זילוף. 9 מניחים את האפרסקים בתחתית הכוס, מזליפים מעל את התערובת, מעל מפזרים את הביסקוויטים הכתושים ומקשטים בחתיכת אפרסק.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|