1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 שמים בתבנית אפיה את האפרסקים ומעליהם מפזרים כף סוכר. מכניסים לתנור ל-15 דקות.
3 לאחר האפייה פורסים את האפרסקים לחתיכות גדולות.
4 מקציפים בקערה ביצה ו-50 גרם סוכר.
5 מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים ידנית.
6 בקערה נוספת מקציפים 150 גרם שמנת מתוקה, 50 גרם סוכר, ½ כפית תמצית וניל עד להקצפה קשיחה.
7 מערבבים בקיפולים עדינים את הקצפת עם תערובת הגבינה.
8 מעבירים את התערובת לשקית זילוף.
9 מניחים את האפרסקים בתחתית הכוס, מזליפים מעל את התערובת, מעל מפזרים את הביסקוויטים הכתושים ומקשטים בחתיכת אפרסק.