הכנה:
1 משרים את עלי הג'לטין במים לכמה דקות. 2. בינתיים, מחממים בסיר קטן את המיץ הרימון והסוכר עד שהסוכר נמס. 3. מוצאים את עלי הג'לטין מהמים וסוחטים אותם מעט, מעבירים אותם לסיר שבו מיץ הרימונים והסוכר ומערבבים עם מטרפה. מסירים מהאש, מקררים מעט ויוצקים לכלי זכוכית יפה. מכסים ומקררים. 4. טורפים את החלמונים והסוכר במשך כמה דקות עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה, מוסיפים את מיץ וקליפת הלימון וממשיכים לערבל מעל סיר אדים במשך כחמש דקות עד שהתערובת מסמיכה. מקררים מעט ומערבבים פנימה את המסקרפונה עד שהתערובת נעשית אחידה. 5. יוצקים את גבינת המסקרפונה על הג'לי האדום שהתקרר בינתיים, מכסים ומקררים כ-10 דקות. לפני ההגשה מפזרים מעל את גרגירי הרימון.