שושני שמרים במילוי שוקו ונילמתכון לעוגת שמרים אוורירית. אפשר להחליף את המילוי במה שאתם אוהבים![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק:
למילוי:
להברשה:
אופן ההכנה:1 אופן הכנת הבצק: ממיסים את החמאה, ומצננים מעט. מערבבים אותה עם שאר יתרת מצרכי הבצק, ולשים 10 דקות במיקסר עם וו לישה, עד לקבלת בצק נעים. 2 מכסים את הקערה עם ניילון נצמד, ומתפיחים לשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו. 3 אופן הכנת המילוי: בעזרת מיקסר או מטרפה מערבבים את כל חומרי המילוי, למעט השוקולד צ'יפס. את השלב הזה אפשר גם להכין לפני הבצק ולצנן במקרר, תוך כדי ערבוב מפעם לפעם. 4 מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט, למלבן בגודל 40 על 55 ס"מ. מורחים עם מרית את המילוי על הבצק המרודד, ומפזרים מעל את השוקולד צ'יפס. 5 מגלגלים מהצד הרחב לרולדה, ופורסים לעיגולים בעובי של 2 ס"מ. 6 מרפדים תבנית מתפרקת בקוטר של 24 ס"מ בנייר אפייה, ומשמנים. מסדרים את העיגולים בתבנית, ומתפיחים לעוד 30 דקות. 7 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות. 8 מחממים את ריבת המשמש בסיר קטן, ומעבירים דרך מסננת דקה (כדי שלא יהיו חתיכות פרי). מברישים את העוגה בריבה כל עוד היא חמה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|