1 אופן הכנת הבצק: ממיסים את החמאה, ומצננים מעט. מערבבים אותה עם שאר יתרת מצרכי הבצק, ולשים 10 דקות במיקסר עם וו לישה, עד לקבלת בצק נעים.
2 מכסים את הקערה עם ניילון נצמד, ומתפיחים לשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3 אופן הכנת המילוי: בעזרת מיקסר או מטרפה מערבבים את כל חומרי המילוי, למעט השוקולד צ'יפס. את השלב הזה אפשר גם להכין לפני הבצק ולצנן במקרר, תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
4 מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט, למלבן בגודל 40 על 55 ס"מ. מורחים עם מרית את המילוי על הבצק המרודד, ומפזרים מעל את השוקולד צ'יפס.
5 מגלגלים מהצד הרחב לרולדה, ופורסים לעיגולים בעובי של 2 ס"מ.
6 מרפדים תבנית מתפרקת בקוטר של 24 ס"מ בנייר אפייה, ומשמנים. מסדרים את העיגולים בתבנית, ומתפיחים לעוד 30 דקות.
7 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
8 מחממים את ריבת המשמש בסיר קטן, ומעבירים דרך מסננת דקה (כדי שלא יהיו חתיכות פרי). מברישים את העוגה בריבה כל עוד היא חמה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!