פודינג שוקולד עם חביתה מקושקשת? כן, לגמריהרשתות החברתיות סוערות כבר זמן מה מפודינג שוקולד שמכינים עם ביצים - אבל לא סתם ביצים אלא כאלה שטוגנו למקושקשת. במקור מדובר במתכון קטוגני, אנחנו ניסינו אותו עם סירופ מייפל, ותקשיבו, אנחנו צריכים לדבר
צילום: לין לוי, mako אוכל
|
אחד המתכונים הכי נפוצים היום בטיקטוק ובאינסטגרם הוא המתכון לפודינג שוקולד. ראינו אחד עם ביצים, אחד בלי ביצים, אחד עם אבקת חלבון וזוקיני, אחד עם קוטג', אחד עם אספרסו וגם כמה כאלה שאפשר להכין במיקרו. אבל שום דבר לא הכין אותנו לפודינג שוקולד עם ביצים מקושקשות, במקור בגרסה קטוגנית. אז כמובן שבדקנו בעצמנו, וההפתעה הייתה גדולה.
הבולטים היו הפודינג של טל מאירי וזה של עודד טלמור – דמות ידועה בעולמות הקיטו. אנחנו בחרנו להכין את הפודינג הזה בגרסה לא קטוגנית, ואחרי 40 דקות במקרר קיבלנו קינוח קרמי ושוקולדי עשיר ומפנק. זה הולך ככה. המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים מקושקשת רגילה על מחבת עם מעט שמן. 2 מעבירים את המקושקשת למיקסר ומוסיפים את שאר המרכיבים. 3 טוחנים, מעבירים לכלי הגשה ומצננים לפחות 40 דקות. |