1 מכינים את סלסלות הקדאיף: מותחים ומפרידים את האטריות בין כפות הידיים, מטפטפים מעליהן את החמאה המומסת ומערבבים בעדינות. 2. כעת לוקחים ארבעה כלים אישיים קטנים (קוקוטים), שיכולים להיכנס לתנור, מניחים אותם הפוכים (כשהחלק הפתוח כלפי מטה) על גבי תבנית אפייה ומורחים אותם במעט מהחמאה המומסת. על הכלים מניחים את האטריות ליצירת גביעים הפוכים ומהדקים יפה. האטריות יקבלו את צורת הכלים האישיים שלאחר האפייה יהפכו לכלי הגשה מתכלים. 3. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים כ-15 דקות, עד שהאטריות משחימות היטב. מקררים מעט ומסירים מהכלים. 4. מחממים את החמאה, סוכר, ברנדי וג'ינג'ר במחבת מבשלים כ 10 דקות ליצירת קרמל עדין. 5. מוסיפים את האננס והאוכמניות ומבשלים כחמש דקות נוספות, עד שהם מזוגגים יפה. מקררים היטב. 6. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. 7. ממלאים את הסלסילות האפויות באננס ובאוכמניות, ומניחים מעל את הקצפת.