1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2 קוצצים את אגוזי הפקאן - לא דק מאוד. אפשר לקצוץ אותם במעבד מזון ואפשר גם בסכין גדולה.
3 טורפים קלות את החלבונים, רק כדי "לפתוח" אותם מעט. מוסיפים אליהם את הסוכר החום ומערבבים עד שכל הסוכר נטמע בחלבונים ואין גושים.
4 מוסיפים את הפקאנים הקצוצים ומערבבים היטב.
5 מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומעבירים את העוגיות לתבנית - עם כף של גלידה או כף רגילה. אופים 12-15 דקות עד שהעוגיות מתייצבות והחלק העליון שלהן משחים באופן אחיד.
6 נותנים לעוגיות להתקרר כ-10 דקות ואז משחררים מנייר האפייה. אם תנסו לשחרר לפני, העוגיות יתפרקו.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> מתכונים עם חלמוני ביצים