המצרכים :לתבנית 25*35 ס"מ:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 שוברים או גורסים את העוגיות לחתיכות גסות ומניחים בקערה. 2 מחממים בקלחת רחבה על אש נמוכה שוקולד מריר, חלב, חמאה וממרח שוקולד, עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים כל הזמן. 3 מורידים מהאש ומערבבים היטב את בלילת השוקולד עם העוגיות השבורות. 4 מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומעבירים פנימה את הבלילה. משטחים בגב של כף. 5 מעבירים את התבנית לקירור והתייצבות של כ-3 שעות במקרר או שעה במקפיא. 6 מחלצים את בלוק השוקולד מהתבנית, וחותכים למרובעים באיזה גודל שרוצים. 7 מעבירים את הקוקוס לקערה ומצפים את ריבועי השוקולד. לבלוג של עדי - עדיקוש הגשה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל בצלחת | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל** אפשר להכין את המתכון רק עם פתיבר, רק עם עוגיות לוטוס או עם איזה שילוב שרוצים. ** ריבועי השוקולד יישמרו בכלי אטום במקרר כשבוע. |