1 שמים את הקמח, אבקת האפייה, סוכר הווניל והמלח בקערה גדולה ומערבבים.
2 ממיסים את החמאה (אפשר במיקרו).
3 מוסיפים לקערה את החמאה, השמן ומיץ התפוזים ולשים טוב טוב, עד לקבלת בצק רך ואחיד (אפשר במיקסר אבל לא חובה).
4 מכינים את המלית: מערבבים בקערה את ממרח התמרים, האגוזים והקינמון (אפשר להוסיף קצת קוקוס, אם אוהבים).
5 מרדדים את הבצק על משטח מקומח (אפשר בין שני ניירות אפייה) לעובי 3-4 מ"מ, מורחים שכבה דקה של מלית ומגלגלים לרולדה. פורסים לעוגיות בעובי 2 ס"מ ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה.
6 מחממים תנור ל-170 מעלות, ואופים את העוגיות 20 דקות (נזהרים לא לייבש אותן יותר מדי).
7 מצננים, בוזקים אבקת סוכר ומרביצים בכיף עם כוס גדולה של תה עם נענע.