1 מסננים כ-20 דובדבנים מהרוטב.
2 לשים מעט את המרציפן לריכוך. לוקחים כדור קטן של מרציפן, מועכים אותו לצורת פיתה ועוטפים דובדבן. מגלגלים בידיים לכדור ומניחים בצלחת.
3 חוזרים על הפעולה עם כל הדובדבנים, עד שנגמר המרציפן.
4 מכניסים לקירור של כחצי שעה.
5 שמים את השוקולד בכוס וממיסים בפולסים במיקרו.
6 כשהכל נמס מוסיפים כפית שמן ומערבבים היטב.
7 מוציאים את הכדורים מהמקרר, נועצים קיסם בכדור, טובלים בשוקולד המומס, מנערים עודפים ומניחים על נייר אפיה עד שהשוקולד מתקשה מחדש.
>> למשלוח המנות השלם