המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים קמח, מרגרינה וגבינה לבנה לבצק חלק. 2 מכניסים למקרר לכשעתיים. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 מוציאים את הבצק מהמקרר וחותכים ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק בגודל 30x15 ס"מ. 4 מניחים את המלבנים לרוחב. מורחים על שליש הבצק התחתון (שקרוב אליכם) ממרח שוקולד, על השליש האמצעי מורחים ריבה ואת השליש הנותר משאירים ריק. 5 מגלגלים את הבצק לגליל, מתחילים לגלגל מכיוון החלק המרוח בשווקלד וסוגרים בחלק הריק. 6 פורסים את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות. לבלוג של שרית - מיס פטל. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות רחת לוקום משגעות >> וזו מאפיית בוטיק חדשה בקרית אונו שאתם רוצים להכיר מקרוב |