1 להכנת הבצק: שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לבצק אחיד. צרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר שעתיים.
2 להכנת המלית: טורפים ידנית בקערה את החלבונים, מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
3 להכנת העוגיות: מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ.). מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. מקמחים משטח עבודה ומרדדים כל חלק בצק לעלה בעובי 4 מ"מ. מורחים כל עלה במעט ריבת פובידל, מפזרים עליו רבע מכמות המלית ומגלגלים לגלילה.
4 סוגרים את הקצוות ומהדקים את התפר. מניחים בתבנית כשצד התפר כלפי מטה. מכינים כך את כל חלקי הבצק.
5 טורפים את החלמונים עם השמן ומורחים את הגלילות. אופים 35-30 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים, חותכים לפרוסות ובוזקים מעל אבקת סוכר. מאחסנים בכלי אטום.