1 שמים בקערה קטנה חלב ממותק ופרחי לבנדר ומחממים דקה במיקרו. מניחים בצד ל-10 דקות.
2 מסלקים את פרחי הלבנדר בעזרת כפית (הם צפים) ומעבירים את הנוזל לסיר.
3 מוסיפים לסיר סוכר ומלח ומביאים לרתיחה. כשרותח מורידים מהאש, מוסיפים מרשמלו ושוקולד ומערבבים עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
4 מעבירים לתבנית בגודל 20X20 ס"מ מרופדת בנייר אפיה, מיישרים ומקררים במקרר כשעתיים. מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות.
אם רוצים פס סגול באמצע:
1 שמים בקערה קטנה חצי כוס מרשמלו לבן, 2 כפות חלב ממותק ו-50 גרם שוקולד לבן.
2 ממיסים במיקרו בפולסים עד שהכל נמס.
3 מערבבים פנימה 2 טיפות של צבע מאכל סגול.
4 שמים בתבנית חצי מכמות תערובת השוקולד-לבנדר, מעל מפזרים מהתערובת הסגולה ומכסים מתערובת השוקולד שנותרה.
>> למשלוח המנות השלם