1 הכנת הקרם: לסיר קטן מכניסים את הסוכר, המים והקקאו ומבשלים עד לרתיחה. בוחשים כ-10 דקות עד להסמכה, מוסיפים את המרגרינה תוך כדי בחישה מתמדת, עד שתימס ותיבלע לחלוטין בקרם השוקולד. מוסיפים את הטחינה, הרום והמלח ומערבבים לקרם אחיד וסמיך. מצננים. 2. הכנת הוופלים: מוציאים עלה ופל אחד על משטח עבודה. מורחים עליו 3 כפות קרם שוקולד עד לכיסוי כל הוופל בשוקולד. מניחים מעל עלה ופל נוסף ועליו מורחים שוקולד, וכך הלאה עד גמר כל עלי הוופלים. מצפים מעל עם שארית קרם השוקולד. 3. מכניסים למקרר לכמה שעות לצינון וגיבוש. חותכים את הוופל המצופה בסכין חדה למרובעים או מעוינים בגודל 6X4 ס"מ.