• בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה יחד עם 2 כפות סוכר. מסירים מהאש. • מוסיפים לסיר את עלי התה (או השקיקים), מכסים ומניחים לתה להיחלט במשך 5 דקות. • מסננים את השמנת. • טורפים 2 החלמונים בקערה. מעבירים כף מן השמנת החמימה אל החלמונים וטורפים במרץ. • שופכים את החלמונים הטרופים, תוך כדי בחישה, אל תוך השמנת ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה. • מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך הלילה. • את החלבונים שומרים בכלי קטן מכוסה במקרר. למחרת, מוציאים מבעוד מועד את החלבונים מהמקרר, כדי שיגיעו לטמפרטורת החדר. • מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף יציב. • מערבבים אל תוך השמנת המתוקה את הזנגביל (ג'ינג'ר) ותמצית הרום. • מקפלים את השמנת בעדינות אל תוך קצף החלבונים. • מכניסים למקפיא למשך 3 שעות לפחות לפני ההגשה.