1 מכינים קרמל: מבשלים את הסוכר עם המים עד שהוא מתמוסס ונשרף מעט. מסירים מהאש. 2. יוצקים מחצית מכמות הקרמל הנוזלי לתבניות אישיות. חלק משאירים להגשה (אחר כך מחממים אותו בתוספת מעט מים). 3. מחממים תנור ל-180 מעלות. 4. מחממים את החלב. 5. טורפים בקערה את הביצים, החלמונים והסוכר. מקפידים לא לייצר קצף. 6. מוסיפים בהדרגתיות את החלב החם, כדי שהסוכר יתמוסס לגמרי. 7. מוסיפים את הווניל והמלח. 8. מעבירים את הבלילה דרך מסננת לקערה נוספת, ומשם לכלי האפייה. מנפים קצף, אם נוצר. 9. מסדרים את התבניות בתוך תבנית עמוקה, ולתוכה יוצקים מים חמים. 10. אופים כשעה ומשגיחים שהמים על סף רתיחה אבל לא רותחים לגמרי, כי אז הקרם ייצא גושי. 11. מוציאים, מקררים, הופכים ומגישים.