לוקחים את השוקולד ושוברים אותו לחתיכות קטנות בקערה יפה ומחממים כ-2 דקות במיקרו מפרידים את החלמון והחלבון של הביצים ומניחים קערות שונות ומתחילים להקציף את החלמון מקציפים כ-3 דקות עד שהוא לא נופל מהקערה עוברים לחלמון מוסיפים את השמנת ומקציפים כ-4 דקות עד שגם הוא לא נופל לכוס מוסיפים את הקפה ועוד כ-5 כפות מים רותחים מערבבים ומוסיפים את הסברה ואת מיץ התפוזים מוציאים את השוקולד מהמיקרו מערבבים טוב מאוד ושופכים לתוכו את תערובת הקפה מערבבים טוב ומוסיפים ככף גדושה מהחלמון המוקצף מערבבים טוב ומוסיפים את כל השאר מוסיפים לאט את החלבון המוקצף מערבבים טוב בודקים שאין בתחתית הקערה גושים מכסים בניילון ומכניסים למקרר לכ-6 שעות זמן ההכנה תלוי בעוצמת המיקסר ועוצמת המיקרו