1 מניחים את השקדים בקערה עם מים רותחים ל-10 דקות. אחרי 10 דקות מסננים, מקלפים ומעבירים ישר למים קרים כדי למנוע השחרה.
2 מניחים את השקדים הקלופים על מגבת נקייה ומייבשים אותם.
3 מניחים את השקדים הקלופים במעבד מזון וטוחנים עד שהם נגרסים, אך לא הופכים לאבקה דקה. ממשיכים לעבד ומוספים אבקת סוכר - 100 גרם (שקית אחת) בכל פעם.
4 מוסיפים 2 כפות מיץ לימון ו-2 כפות מים וממשיכים לעבד עד שהתערובת הופכת לכדור בצק, ואין פירורים על דופנות מעבד המזון.
5 מערבבים את שארית מיץ הלימון עם מים. טובלים את הידיים במים הלימוניים ויוצרים כדורים מהבצק. אם רוצים להכין את המספן בתוך תבנית קטנה ומיוחדת - טובלים את הטול במי הלימון, מניחים אותו בתוך התבנית וממלאים במספן. מהדקים היטב ושולפים החוצה את המספן בעזרת הטול. שומרים במקרר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!