1 מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים אותה על 80 גרם מהשוקולד המריר.
2. מערבבים עד שהשוקולד נמס אל תוך השמנת ושומרים בצד.
3. בבן מארי ממיסים יחד את שאר השוקולד (300 גרם) יחד עם החמאה.
4. בקערת מיקסר מערבבים עם וו לישה סוכר וקמח.
5. תוך כדי ערבול, מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה, ואז את הביצים והחלמונים.
6. יוצקים את התערובת לתבנית אפייה עם נייר אפייה משומן קלות.
7. מחממים תנור ל-170 מעלות.
8. אופים את עוגת השוקולד כ-10 דקות, עד שהיא מתייצבת קלות. מוציאים ומקררים (אפשר לעשות את כל זה יום לפני).
9. מערבבים במיקסר את עוגת השוקולד יחד עם תערובת השמנת והשוקולד, עד לקבלת עיסה סמיכה. מוסיפים את הברנדי.
10. שוברים בידיים את הביסקוויטים, מוסיפים לעיסת השוקולד ומערבבים קלות.
11. יוצקים את העיסה לתוך תבנית אפייה עמוקה עם נייר אפייה, משטחים ומקררים 4-5 שעות במקרר, עד שהמסה מתייצבת.
12. חותכים את העוגה שהתקבלה לקוביות (הכמות מספיקה ל-50 קוביות קטנות), וטובלים את הדפנות בקוקוס לבן. שומרים במקרר.