1 מבשלים את האטריות בהרבה מים רותחים למשך ארבע דקות בלבד (על האריזה כתוב שש דקות, אבל לפשטידה מספיק ארבע, כי האטריות ימשיכו להאפות בתנור). מכבים את האש, מסננים ומחזירים מיד את האטריות החמות לסיר. 2. מוסיפים לסיר את החמאה בקוביות ומערבבים עד שהיא נמסה והאטריות מצטננות מעט. 3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. 4. מעבירים לתבנית 24 משומנת או לתבנית פיירקס – הפשטידה צריכה להגיע לגובה של 6-10 ס"מ (היא לא תתפח במהלך האפייה). 5. אופים בחום בינוני 45 דקות. מגישים חם, בטמפרטורת החדר או קר מהמקרר