המצרכים (24 מנות):לבראוניז:
לעוגת גבינה:
אופן ההכנה:1 משמנים תבנית בגודל 23*33 ומחממים תנור ל-175 מעלות.
2 ממיסים את החמאה והסוכר במיקרוגל בפולסים של 20 שניות (בכל עצירה מוציאים ומערבבים), או על הכיריים (לבשל עד שמתחיל לבעבע, מערבבים מדי פעם).
3 מניחים בצד לפחות לעשר דקות, עד שהתערובת תתקרר, ומערבבים פנימה ביצים ותמצית וניל לתערובת חלקה.
4 מוסיפים פנימה אבקת קקאו, מלח, אבקת אפיה וקמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס ושופכים את התערובת לתבנית.
5 בקערה נפרדת, מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, תמצית וניל וביצה לתערובת חלקה.
6 חורצים בבלילת הבראוניז תעלות לאורך באמצעות קצה של כף עץ (או חלקה התחתון של כף רגילה), ומוזגים לתוכן את תערובת הגבינה. אמורות לצאת כחמש תעלות שחוצות את התבנית לאורכה.
7 באמצעות סכין חותכים שורות לרוחב לכל עומקה של התבנית (בכיוון ההפוך לתעלות).
8 אופים 40-30 דקות (תלוי כמה "דביקים" אתם אוהבים את הבראוניז שלכם).
9 שומרים בקירור עד להגשה.
המתכון המקורי בבלוג Yammies Noshery
|