1 קוצצים את הנענע וחותכים את הפירות לריבועים.
2 להכנת הרוטב: שופכים לסיר את חלב הקוקוס, מוסיפים 6 כפות סילאן ומחכים שהרוטב יגיע לרתיחה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 משפדים את הפירות ומפזרים מעל סוכר חום.
5 מכניסים את השיפודים לתנור שחומם מראש, למשך עשר דקות.
6 מכינים את בלילית הטמפורה על ידי ערבוב של אבקת הטמפורה בקערה עם מים.
7 טובלים את השיפודים בבלילה ומכניסים לסיר לטיגון עמוק.
8 מסדרים את השיפודים בצלחת הגשה, שופכים עליהם את הרוטב ומפזרים את הקוקוס.