1 מרססים תבנית בספריי שמן (או מרפדים בנייר אפייה).
2 מערבבים פקטין עם 2 כפות סוכר בקערה קטנה.
3 מערבבים בסיר קטן את יתרת הסוכר עם מיץ אשכוליות וגלוקוזה ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. מוסיפים את תערובת הפקטין-סוכר ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות עד הסמכה.
4 מוסיפים צבע מאכל ומערבבים.
5 יוצקים את התערובת לתבנית ומצננים כשעה בטמפרטורת החדר.
6 מחלצים מהתבנית וחותכים למעוינים או לריבועים או קורצים בעזרת חותכנים. אפשר לטבול בסוכר מכל הצדדים (מתקבל ממתק שמזכיר מרמלדה). שומרים בקופסה אטומה עד חודש.
טיפ: להעצמת הארומה ההדרית במהלך הבישול מוסיפים למיץ קליפת הדרים מגוררת (תפוז או לימון). בגמר הבישול מסננים את המיץ.
>> לכתבת הממתקים השלמה של PETIT GATEAU עבור על השולחן
>> כל המתכונים לפורים