1 מכינים את הטוויל: מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). 2. מערבבים את המרכיבים למסה חלקה. 3. בעזרת קלף פלסטיק, מורחים עיגולים דקים מהמסה על משטח סיליקון, ואופים 3-4 דקות, עד שהעיגולים משחימים רק בשוליים.4. מנקים את התותים מעלים, חותכים, מניחים בקערה, מפזרים מעל סוכר ומניחים בצד. 5. בזמן שהטוויל בתנור טוחנים את התותים בבלנדר מוט.6. מרכיבים את המנה: מוציאים את הטוויל מהתנור ומגלגלים מיד.7. ממלאים כל גביע בגלידה, יוצקים מעל את רוטב התותים ומקשטים בטוויל.