1 את תפוחי האדמה מבשלים, קולפים ומגרדים יום לפני הכנת המנה. 2. מערבבים בקערה, קמח, ביצים, חמאה, מלח, אגוז מוסקט ואת תפוחי האדמה. 3. לשים את התערובת היטב עד לקבלת עיסת בצק. מעבירים את הבצק למשטח ישר ומקומח. משטחים את הבצק לעובי של 1 ס"מ וחותכים לריבועים של 3*3. 4. שוטפים את המשמשים, חוצים אותם לחצי, מוציאים את הגרעין ובמקומו ממלאים סוכר. סוגרים את המשמשים ומניחים על ריבוע הבצק. 5. סוגרים את הבצק ומהדקים. 6. מביאים סיר עם מים ומעט מלח לרתיחה. מוסיפים את הדמפלינג שיצרנו כשהם צפים. מזיזים מעט את הסיר בזמן הכנתם כדי שהם לא ידבקו אחד לשני. 7. כשהדפלינג מוכנים הם צוללים למטה. 8. מגישים את הדמפלינג כשהוא חם, חתוך באמצע עם מעט קינמון מעל.