1 מרתיחים את הערמונים במים עם כפית סוכר. מביאים לרתיחה ונותנים למים לבעבע במשך מספר דקות. מסננים, מעבירים לבלנדר וטוחנים.
2 בקערת מיקסר מקציפים את השמנת ביחד עם הווניל. כשהשמנת מתחילה להתגבש מכניסים פנימה את הערמונים.
3 מעבירים את המיקסר למהירות גבוהה למשך 2-3 דקות ועוצרים כשהשמנת המתוקה מתגבשת לגוש.
4 הרכבת המנה: בכוסות הגשה מסדרים את הפקאנים המסוכרים, מוזגים את קרם הערמונים ומקשטים למעלה בתותים טריים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים