1 מתחילים בהכנת התה הירוק: מערבבים את אבקת התה הירוק עם כף חלב חם ומניחים בצד.
2 מביאים את השמנת לסף רתיחה ומערבבים פנימה את התה הירוק.
3 ממיסים את השוקולד: מניחים את השוקולד בקערה וממיסים על בן מארי או במיקרוגל בפולסים קצרים.
4 מערבבים את תערובת השמנת והתה הירוק יחד עם השוקולד הלבן המומס, עד ליצירת תערובת חלקה.
5 מקררים את הגנאש שנוצר למשך כשעה, יוצרים כדורים בכפית ומניחים לקירור נוסף.
6 את הכדורים המקוררים מעצבים לצורת כדור יפה ומגלגלים באבקת סוכר או אבקת תה ירוק.
7 שומרים בקירור עד להגשה.