1 מחממים בסיר את הסוכר עם גרידת הלימון והמים (משאירים 2 כפות מהסוכר בצד) תוך בחישה מתמדת. מבשלים על אש בינונית 5 דקות אחרי הרתיחה.
2 מוסיפים את הדבש ומיץ הלימון ומבשלים עוד 2 דקות. מורידים מאש ומצננים מעט.
3 טוחנים את השקדים, הצנוברים והפיסטוק עם 2 כפות הסוכר והקינמון.
4 מרפדים את תבנית האפייה בשכבה של בצק עלים, מפזרים את תערובת האגוזים ומכסים בעוד שכבה של בצק עלים.
5 חותכים בעזרת סכין טובה למעוינים, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות.
6 מוציאים מהתנור, ומיד מוזגים את הסירופ מעל.
>> בתנור של אביבה