1 מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
2 לפחזניות: מערבבים את החומרים היבשים. מביאים לרתיחה חלב וחמאה. מוסיפים בבת אחת את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ונפרדת מדפנות הסיר. מעבירים לקערת המערבל ומקררים בעזרת הגיטרה.
3 כשקר, מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
4 מזלפים על תבנית מרופדת בסיליקון או נייר אפייה נטיפים בגודל 2.5 ס"מ, מברישים בביצה טרופה ואופים כ-45 דקות.
5 לקרם הקוקוס: מרתיחים חלב עם משחת וניל. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים, קורנפלור וסוכר. מבצעים תהליך השוואת טמפרטורות בין החלב הרותח לחלמונים, מחזירים לסיר ומבשלים את הקרם עד לרתיחה תוך ערבוב תכוף.
6 מעבירים את הקרם למיקסר ומקציפים אותו עד לקירור. מקפלים לתוכו בעדינות את השמנת המוקצפת ומקררים במקרר. מעבירים לשק זילוף עם צנתר בקוטר 7 מ"מ.
7 עושים חור קטן בתחתית כל פחזנייה ומזלפים את הקרם לתוכה.
8 ממיסים סוכר ומים ויוצרים קרמל בהיר, טובלים כל פחזנייה בחלקה העליון בקרמל ומיד טובלים בסוכר הגבישי או בקוקוס הטחון. מניחים להצטנן על סיליקון.
9 עורכים על צלחת הגשה ומגישים.