המצרכים (15 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מביאים לרתיחה בסיר את השמנת, הסוכר וחצי ליטר חלב. לאחר רתיחה מכבים את האש. 2 בקערה מערבבים את חצי הליטר הנוסף של החלב עם הקורנפלור. טורפים היטב עד שאין גושים. תוך כדי טריפה מוזגים את החלב לשמנת החמה. 3 מסננים הכול כדי לוודא שלא נשארו גושים ומוסיפים את מי הזהר. מוזגים לכוסות אישיות ומצננים היטב. 4 מוסיפים ריבה ואגוזים קצוצים ומגישים. >> והנה גם מתכון למוס לימון>> וגם לפנה קוטה תאנים, יש לנו הרגשה שתאהבו |