1 מכניסים את הקמח והסוכר למעבד המזון ומפעילים אותו, תוך כדי העיבוד מכניסים בהדרגה קוביות קטנות של חמאה קרה (חשוב שהחמאה תהיה קרה). כשמתקבלת תערובת פירורית מפסיקים את הפעולה אוספים את הבצק לכדור, ומכסים בניילון נצמד.
2. מעבירים את הבצק למקרר לשעה וחצי עד שעתיים.
3. אחרי כשעה וחצי מתקבל בצק פריך וקשה. מפוררים אותו לפירורים.
4. חותכים את הבננה לקוביות, ומניחים בקערה נפרדת.
5. חותכים את מקל הוניל לאורך, מוציאים מתוכו את הגרגרים בעזרת כפית ומעבירים אותם לקערה. מוסיפים את השמנת המתוקה והבננות ומעבירים לקערה עמוקה או לכלי של סופלה שמתאימים לתנור.
6. מניחים מעל את פירורי הבצק, בצורה לא אחידה.
7. שמים בתנור בחום גבוה מאוד, 220-250 מעלות, לכ-10 דקות, עד שהקרמבל משחים.
8. מגישים עם גלידה. אפשר להשביח את הגלידה, כשמגלגלים את הכדור בשבבי שקדים קלויים.
(במקום גלידה ניתן להגיש עם הקצפת הלא ממותקת)