1 הסורבה: מרתיחים בסיר מים, סוכר, הל ומקל וניל כ-3/4 שעה, עד לקבלת סירופ.
2 מבשלים את המשמשים המיובשים עם כוס מים בסיר במשך רבע שעה. טוחנים את המשמשים והמים בבלנדר מוט ומערבבים עם הסירופ סוכר (מוציאים את ההל והווניל). מעבירים למכונת גלידה למשך שעתיים.
3 מכינים את הגאנאש: מרתיחים כוס חלב קוקוס (או שמנת מתוקה) מורידים מהאש ושופכים על השוקולד המריר. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
4 טוחנים את השקדים וקולים אותם במחבת (יבשה) עד שהם מתחילים להשחים מעט. מוסיפים לגאנאש השוקולד.
5 צולים את המשמשים בתנור עד להשחמה קלה. פותחים כל משמש וממלאים בגאנאש השוקולד.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!