הכנת הגלידה:
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את החלב, שמנת לקצפת ומחצית מכמות הסוכר טורפים ביחד את החלמונים ושארית הסוכר, מוסיפים תוך כדי ערבוב את תערובת החלב/ קצפת מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה מסננים לקערת אלומיניום, מוסיפים Vinsanto ומלח מניחים את הקערה מעל קערת קרח ומצננים מקפיאים במכונת גלידה הכנת ביסקוטי: חומרים לשני כיכרות
מחממים תנור ל-180 מעלות צלסיוס בקערת מיקסר טורפים חמאה וסוכר עד שהתערובת נעשית בהירה, מוסיפים ביצים בהדרגה וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה מנפים יחד בקערה קמח, אבקת אפיה ומלח ומוסיפים לתערובת החמאה/ ביצים מוסיפים את שארית החומרים ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד יוצרים מהבצק שני כיכרות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה אופים 25-30 דקות או עד שהכיכרות מתייצבים וצבען חום בהיר מוציאים מהתנור, מצננים פורסים את הכיכרות בעזרת סכין לחם באלכסון לעובי של 1/2 ס"מ מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים עד שהביסקוטי יבשים למגע