המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2 בקערה גדולה, מקציפים את הביצים עם הסוכר.
3 מרתיחים את החלב ויוצקים אותו על השוקולד. מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס.
4 יוצקים לאט לאט ותוך ערבוב את תערובת השוקולד לתערובת הביצים, ומעבירים לכלי ההגשה האישיים.
5 מניחים את הכלים בתבנית וממלאים אותה עד למחצית גובהה במים חמים. אופים 15 עד 20 דקות, מניחים לצינון, ומגישים עם ביסקוויטים או עם עוגיות קטנות ופריכות.
>> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק
|