1 מכינים את העוגיות: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד וחמאה ומערבבים עד שמתקבל גנאש אחיד וחלק.
2 מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
3 יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ומקפלים בעזרת לקקן.
4 מוסיפים קמח, אבקת אפיה, מלח ואגוזים מסוכרים לתערובת הביצים והשוקולד ומערבבים. מקפיאים לחצי שעה.
5 מכדררים כדורים בגודל פינג פונג ומסדרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
6 אופים ב-190 מעלות כ-12 דקות עד שהעוגיות מתייצבות בשוליים אך עדיין נשארות רכות במרכז.
7 מכינים את המלית: מקציפים שמנת עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת במרקם עדין. מעבירים לשק זילוף.
8 מרכיבים: מזלפים קצפת בין שתי עוגיות, נועצים מקלות ומקפיאים במשך 3 שעות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.