• מחממים את החלב, מחצית מהסוכר ושקיקי התה עד לכמעט רתיחה. במקביל, טורפים היטב את החלמונים עם שאר הסוכר. • שולפים בזהירות את שקיק התה וסוחטים אותם בעדינות לתוך החלב. • שופכים מעט מהחלב החם לתערובת החלמונים, מערבבים היטב ומחזירים לסיר -מערבבים ערבוב מתמיד מעל אש קטנה כך מסמיכים את הקרם שימו לב שהתערובות אינה מגיעה לרתיחה. • מסננים את הקרם לקערה ומקררים אותו לטמפרטורת החדר תוך כדי ערבוב מפעם לפעם. • מוסיפים פנימה את מחית מנגו ופסיפלורה, מערבבים היטב. • מקציפים את השמנת לקצפת רכה ומקפלים אותה פנימה בעדינות על למסה חלקה אך לא נפולה. • מחלקים לכוסות ומקפיאים לפחות ל- 3 שעות. • מוציאים כ- 10 דקות לפני ההגשה.