סלט ראש השנה עם עוגיות לוטוססוף עונת הסברס, שיא עונת התאנים ותחילת עונת הרימונים. שלושה פירות מיוחדים בעלי עונה קצרה משולבים בסלט חגיגי
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים, מלבד העוגיות והבישקוטים. מניחים לחצי שעה. טועמים ואם צריך מוסיפים מעט סוכר או מיץ לימון. 2 שוברים את העוגיות לחתיכות קטנות, חותכים את הבישקוטים לקוביות ומערבבים ביניהם. 3 לפני ההגשה מסדרים בכלי הגשה שכבות של תערובת העוגיות וסלט פירות. יוצקים על כל מנה מהרוטב שנוצר בקערת הסלט ומגישים. אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |